Alicia Thi Nguyen Ryberg

Alicia Thi Nguyen Ryberg


Du som leser dette lurer kanskje på om jeg er en som kan hjelpe deg. Det er vanskelig å si på forhånd om et terapeutisk samarbeid vil fungere, men jeg tror de fleste av mine pasienter opplever meg som romslig, nysgjerrig og engasjert. Jeg har et trygt faglig ståsted, men lar meg også bevege, og bruker egen sårbarhet for å forstå andres smerte. Jeg brenner for jobben min. 

Jeg har tidligere bakgrunn som journalist og er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo med fordypning i psykodynamisk terapi. Jeg bruker gjerne forståelse og metoder fra flere ulike behandlingstradisjoner, ettersom hva du trenger, hva som kan passe for deg, og hvor mye tid du vil bruke på behandling. Tidligere har jeg arbeidet mest med voksne og unge voksne, poliklinisk og i akuttpsykiatrien, med personer som har et bredt spekter av lidelser, fra depresjon og angst til kjønnsdysfori, komplisert sorg, personlighetsproblematikk og traumelidelser. 

Jeg tar imot voksne, ungdommer, og par. Mine arbeidstider er dagtid mandager, tirsdager, onsdager og fredager, og kveldstid torsdager. Jeg veiledes av psykologspesialist Liv Aalen. 

Ta gjerne kontakt med meg på telefon 484 999 53, eller på epost: alicia@oslopsykologkollektiv.no så finner vi sammen ut om vi kan få til en god relasjon, og dersom kjemien ikke stemmer har jeg gode kollegaer å henvise deg videre til.


Etterutdanning:

  • Forkurs ISTDP, okt./nov. 2018
  • Kursledergodkjenning, "Bufferkurs for par", 2018
  • Kursledergodkjenning, "7 prinsipper for gode samliv". The Gottman Institute, 2017
  • Tryggere traumeterapeuter ABC - for arbeid med voksne. RVTS, 2017
  • Kursledergodkjenning, "Bryt voldsarven. Foreldreforberedelser mot vold." Stiftelsen Alternativ til Vold, 2016.