Elisabeth_2

Elisabeth Adams Kvam

I behandlingssamtalene henter jeg inspirasjon fra psykodynamisk teori og nyere traumeforskning, i tillegg til kognitiv teori og terapi. Hva som er riktig framgangsmåte, finner du og jeg ut av sammen. Noen av de som kommer til meg leter etter informasjon eller verktøy som har vært til hjelp for andre. Andre trenger først og fremst at jeg lener meg mer tilbake og skaper et trygt rom for utforskning.

Utdanninga mi har jeg fra Universitetet i Oslo. Jeg har erfaring fra individualsamtaler med voksne og ungdom, og har også arbeida med familier, par og barn. Jeg har engelsk og norsk som førstespråk, og kan tilby timer på begge språk.

Jeg er opptatt av at terapirommet skal kjennes trygt også for de av oss som er skeive, bifile, homofile, lesbiske, transpersoner eller på andre måter bryter med normer for kjønn og seksualitet – uansett om kjønn og seksualitet er noe du ønsker å snakke om i terapi eller ikke.

Dersom du ønsker en time for å finne ut om vi to kan jobbe sammen, kan du ringe meg på 900 74 824 eller sende en epost til elisabeth@oslopsykologkollektiv.no. Velkommen!